آموزش نرم افزار کامسول ( COMSOL ) شبیه سازی باتری لیتیم - یونی و به همراه فیلم آموزشی نرم افزار COMSOL

نرم‌افزار تجاری COMSOL Multiphysics یک مجموعه کامل شبیه‌سازی است که در سال­های اخیر وارد بازار شده است و قادر است معادلات دیفرانسیل سیستم­ های غیر خطی را توسط مشتق های جزئی به روش المان محدود (FEM) در فضاهای یک، دو و سه بعدی حل نماید. با استفاده از این نرم‌افزار می‌توان طراحی و شبیه‌سازی پروژه‌های مهندسی برق، مکانیک، علوم زمین، شیمی، فیزیک، نجوم و کوانتوم را انجام داد. نرم‌افزار همچنین این امکان را به کاربر می دهد که برای بررسی دقیق تر مدل، از چند ماژول مختلف (شیمیایی، الکتریکی، مکانیکی، الکترومغناطیسی و ...) به صورت همزمان استفاده کند. قابلیت هایی از این دست، این نرم افزار را به یک شبیه ساز عددی قدرتمند تبدیل کرده است که می تواند شبیه سازی را با در نظر گرفتن تمام پدیده های مؤثر بر مدل انجام دهد. همچنین این نرم افزار امکان تعامل با نرم‌افزارهای مهندسی مانند MATLAB، CATIA، SolidWorks و AutoCAD را دارد.

وجود کلمه Multiphysics در عنوان این نرم افزار مبین این است که دامنه وسیعی از ماژول های فیزیکی، شیمایی، الکتریکی و ... را شامل می‌شود. یادگیری این نرم افزار از آنجا اهمیت دارد که امکان در نظر گرفتن تأثیرات تمامی پدیده های مؤثر بر مدل تحت بررسی را به ما می­دهد و می توان از چند فیزیک مختلف به صورت همزمان برای شبیه سازی استفاده کرد. این یکی از قابلیت های نرم افزار COMSOL Multiphysics است که آن را به یک نرم افزار پر­کاربرد در صنایع مختلف مانند صنایع نظامی، حمل و نقل، وسایل الکترونیکی قابل حمل، نیروگاهی، پزشکی و... تبدیل کرده است.

این نرم افزار یک نرم افزار نسبتاً جدید در زمینه شبیه­‌سازی می باشد که متاسفانه در حال حاضر منابع در دسترس بسیار کمی (مخصوصاً به زبان فارسی) در زمینه آموزش آن وجود دارد. هدف از نگارش این راهنما، آموزش شبیه سازی جریان سیال درون سینک با این نرم افزار می­‌باشد و سعی خواهد شد، شبیه ­سازی به گونه‌­ای باشد که  از تمامی قابلیت­های این نرم افزار به خصوص در زمینه Post processing استفاده شود. ابتدا در این فصل به مشخصات کلی نرم افزار، پنجره ها و منوها و سپس در فصل بعد به آموزش گام به گام شبیه­ سازی جریان سیال درون سینک با این نرم افزار پرداخته می­شود و به صورت جزئی­‌تر روند تولید هندسه و شبکه مدل، وارد کردن داده­‌ها، تنظیمات قسمت حل نرم افزار، و روش­های خروجی گرفتن از نتایج شرح داده خواهد شد.


آنچه در نرم افزار  COMSOL خواهیدآموخت:

1- نحوه تعریف تمامی مقادیر ثابت و متغیر مورد نیاز در مسئله به صورت پارامتر و متغیر

2- نحوه تشکیل هندسه سه بعدی باتری لیتیم - یونی

3- نحوه تولید شبکه بندی مسئله

4- نحوه آشنایی با TimeDependent

5- نحوه رسم پلات های رنگی سه بعدی و نمودارها در Post Processing


الزامات:

1- آشنایی اولیه با CFD

2- آشنایی با مفاهیم باتری

3- آشنایی با FiniteElement Methods

4- آشنایی اولیه با نرم افزار COMSOL Multiphysics


مشخصات کلی
تعداد صفحات 34
حوزه تخصصی رشته 1 پیل سوختی و باتری
تعداد صفحات محصول 20-40
فیلم آموزشی دارد
معرفی متغیر های ورودی نرم افزار دارد
نمودارهای خروجی دارد
زبان برنامه نویسی
زبان برنامه نویسی اول COMSOL

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas laoreet. Etiam faucibus massa sed risus lacinia in vulputate dolor imperdiet. Curabitur pharetra, purus a commodo dignissim, sapien nulla tempus nisi, et varius nulla urna at arcu.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas laoreet. Etiam faucibus massa sed risus lacinia in vulputate dolor imperdiet. Curabitur pharetra, purus a commodo dignissim, sapien nulla tempus nisi, et varius nulla urna at arcuLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas laoreet. Etiam faucibus massa sed risus lacinia in vulputate dolor imperdiet. Curabitur pharetra, purus a commodo dignissim, sapien nulla tempus nisi, et varius nulla urna at arcu. 

آموزش نرم افزار کامسول ( COMSOL ) شبیه سازی باتری لیتیم - یونی و به همراه فیلم آموزشی نرم افزار COMSOL

  • تولید کننده: فرامرز منصوری فر
  • شناسنامه: CN1-1016
  • موجودی: در انبار
  • تاریخ: ۱۳۹۴-۰۸-۲۵
  • زبان برنامه نویسی: COMSOL
  • سریال برنامه: CN1-1016
  • سفارش دهنده: مارکت کد
  • فایل معرفی محصول: لینک
  • 875,000تومان

برچسب ها: آموزش نرم افزار کامسول, آموزش نرم افزار, شبیه سازی, باتری لیتیم یونی, کامسول, COMSOL, Multiphysics, FEM, شبکه بندی, المان محدود, Finite Element Methods

مقالات مرتبط