-
سبد خرید شما خالی است!
عرعرعرعر
معرفی نرمافزار Visual Studio
در این مقاله سعی شده است که به آموزش مقدماتی نرم افزار Visual studio پرداخته شود . نرم افزار Visual Studio از پر کاربردترین نرم افزار ها در رشته مهندسی می باشد که کاربرد فراوانی در تهیه پایان نامه های کارشناسی ارشد , مقالات علمی و پژوهش های مختلف دارد . در ادامه این آموزش به معرفی نرم افزار ویژوال استودیو و کاربرد های آن پرداخته می شود . نرمافزار ویژوال استودیو (Visual studio) شامل مجموعهای از ابزارها و برنامهها است که توسط شرکت مایکروسافت ، برای ساخت سرویسها و برنامههای کاربردی وب ASP.NET (فناوری طراحی و ایجاد صفحات وب) ، سرویسهای وب XML، برنامههای کنسول (console applications) برنامههای کاربردی دسکتاپ (Desktop) و موبایل (قابل اجرا بر روی دستگاههایی که پلتفرم Microsoft Smartphone بر روی آنها پیادهسازی شده است) و همچنین برنامههای واسط کاربری گرافیکی (GUI)، ارائه شده است.
شرکت مایکروسافت برای سالها، به توسعه برنامههای اختصاصی مانند Visual C++ (ویژوال سی پلاس پلاس)، Visual J++ ، Visual InterDev وVisual Basic (ویژوال بیسیک) میپرداخت؛ اما در سال ۱۹۹۷ به منظور گرد همآوری این محیطهای برنامهنویسی، نرمافزار Visual Studio را در محیط توسعه یکپارچه (IDE) معرفی کرد. از آن زمان تاکنون نسخههای مختلفی از نرم افزار ویژوال استودیو منتشر شده است. ویژوال استودیو ۹۸ (به نام ویژوال استودیوی ۶ نیز شناخته میشود)، همزمان با انتشار ویژوال بیسیک ۶ و Visual Studio.NET 2002 نیز همزمان با اولین نسخه NET framework. به بازار آمد. بهروزرسانی نرم افزار Visual Studio ادامه پیدا کرد و نسخههای ۲۰۰۲، ۲۰۰۳، ... ۲۰۱۳ و ۲۰۱۵ آن نیز منتشر شد و اخیراً نسخه ۲۰۱۷ آن (Visual Studio 2017) نیز در دسترس قرار گرفته است . نرم افزار Visual Studio قابلیت اجرای برنامهها را بر روی تمام پلتفرمهای پشتیبانی شده توسط مایکروسافت ویندوز ، Windows Phone، .NET Framework، Silverlight Microsoft و ... را دارد .
نرم افزار ویژوال استودیو هماکنون در سه نسخه Community ، Professional و Enterprise از طریق سایت : www.visualstudio.com عرضه میشود . نسخه Community رایگان بوده و بیشترین استفاده آن مربوط به تیمهای برنامهنویسی کوچک و محققان دانشگاهی میباشد که می توانند در پایان نامه های کارشناسی ارشد و همچنین در پژوهش های خود از آن استفاده نمایند . در نسخه حرفهای نرمافزار Visual Studio ، امکاناتی از قبیل اشکال زدایی از راه دور و برنامهنویسی از طریق تلفن همراه اضافه شده است . نسخه Enterprise که جامعترین نسخه نرم افزار Visual Studio است ، برای توسعهدهندگان اصلی و برنامهنویسان خبره ارائه گردیده است . در نسخه Enterprise نرم افزار ویژوال استودیو امکانات منحصر به فردی از قبیل تست عملکرد و بارگذاری وب، مدیریت آزمایشگاه (Lab Management) و ... پیشبینی شده است . همان طور که در مقاله آموزشی بالا اشاره شد می توان نتیجه گرفت که نرم افزار Visual studio دارای کاربردهای فراوانی در رشته های مختلف مهندسی می باشدکه دانشجویان و فارغ التحصیلان می توانند با استفاده از آن به ارایه پایان نامه ها و مقالات و پژوهش های خود بپردازند . جدول زیر امکانات موجود در هر سه نسخه نرمافزار ویژوال استودیو را نشان میدهد .
در شکل زیر محیط ورودی نرمافزار ویژوال استودیو نشان داده شده است .
برای ایجاد یک برنامه جدید، ابتدا بایستی مطابق شکل زیر یک پروژه جدید را بسازیم.
سپس پنجرهای مطابق شکل زیر ظاهر میشود که باید در آن الگوی مناسبی را بر مبنای برنامهای که قصد ایجاد آن را داریم ؛ انتخاب کنیم . برنامههای معمول به پنج دسته زیر تقسیم میشوند :
جعبه ابزار نشان داده شده در شکل زیر تمام ابزارهای کنترلی لازم برای ایجاد رابط کاربری را دارا میباشد :
نرم افزار Visual Studio، ویرایشگرها و ابزارهای طراحی متنوعی دارد . شکل زیر نمایی از ویرایشگر کد (Code Editor) را نشان میدهد :
نرم افزار Visual Studio از یک اشکالیاب قوی سود میبرد که از زبانّهای برنامهنویسی C++، C# (سی شارپ) ، JavaScript (جاوا اسکریپت) ، Python (پایتون) ، Fortran (فرترن) و ... پشتیبانی میکند و برنامهنویسان میتوانند از آن برای اشکال زدایی برنامههای خود استفاده کنند .
نرم افزار Visual Studio قابلیت لینک شدن با نرمافزار Intel Parallel Studio را نیز دارا میباشد . بسته Intel Parallel Studio شامل گروهی از نرمافزارهای ارائه شده توسط شرکت اینتل است که از مهمترین آنها میتوان به کامپایلر فرترن اینتل (Intel Fortran Compiler) و ++C اشاره کرد . در رابطه با کامپایلر فرترن اینتل باید گفت که هدف اصلی آن ، استفاده از قابلیت پردازش موازی سیستم (استفاده از تمام پردازشگرهای رایانه)، به منظور اجرای سریعتر برنامههای نوشته شده با فرترن میباشد . لازم به ذکر است که برای استفاده از تمام قابلیتهای کامپایلر فرترن ، بایستی از محیط نرم افزار Visual Studio بهره گرفته شود ؛ به بیان دیگر Intel Fortran Compiler باید با نرم افزار Visual Studio کوپل شود . از آنجا که یکی از مهمترین کاربردهای فرترن در حوزه کدنویسی مباحث دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) میباشد ، ترکیب قابلیتهای نرمافزار ویژوال استودیو با کامپایلر فرترن ، فرصت بسیار خوبی را برای برنامهنویسان فرترن ، که مهندسان مکانیک حرارت و سیالات نیز شامل آنها میشوند ، جهت اجرای هر چه سریعتر و مطلوبتر برنامهها فراهم میآورد .
در این مقاله آموزشی سعی بر این بود که به آموزش مقدماتی نرم افزار Visual studio پرداخته شود تا جامعه علمی کشور بتوانند با استفاده از این آموزش به ارایه مقالات , پایان نامه ها و پژوهش های خود بپردازند .
برای مطالعه مقاله های آموزشی دیگر می توانید با کلیک بر روی عنوان های زیر به مقاله های مورد نظر هدایت شوید :
مقدمهای بر مدلسازی انتقال حرارت در نرمافزار فلوئنت
سلام، یه سوال داشتم: من الان نرم افزار visual studio 2019 رو دارم، من برای برنامه ریزی تحت ویندوز باید چه برنامه هایی از نرم افزار رو نصب کنم.
با سلام و تشکر از توضیحات داده شده، پرسش بنده این است که اگر هدف این باشد که بخواهیم یک بانک اطلاعاتی ایجاد کنیم و سپس با کد نویسی بخواهیم نرم افزار محاسباتی بسازیم ، آیا صرفا با استفاده از ویژوال استودیو می توانیم به این هدف نائل شویم؟ اگر پاسخ آری است ممنون میشوم توضیح بفرمایید