-
سبد خرید شما خالی است!
بسیار رشته جالبی هست
ایجاد امنیت و جلوگیری از نفوذهای غیرمجاز با توجه به گسترش کاربردهای مبتنی بر فنآوری اطلاعات که در بستر شبکههای کامپیوتر و اینترنت انجام میگیرند نیاز به چنین رشتهای احساس میشود تا بتواند در شبکههای کامپیوتری امنیت ایجاد کند، نفوذ و تهدیدهای سیستمهای ارتباطی را تشخیص دهد و با آنها مقابله کند و اطلاعات شامل روشها و پروتکلهای رمزنگاری را امن نماید.
عمده فعالیتهای محققین این رشته در حوزه ارسال و دریافت امن اطلاعات میباشد که به طور کلی شامل امنیت در پردازش سیگنال ، امنیت در شبکههای کامپیوتری، امنیت در الگوریتمهای رمزنگاری و امنیت در انتقال اطلاعات میباشد. بحثهایی که در حوزه رمزشناسی و الگوریتمها قرار میگیرند به طور به دانش قوی ریاضیاتی در نظریهی اعداد و جبر مجرد نیاز دارند و معمولا دروس ریاضیات رمزنگاری و اصول رمزنگاری به منظور آشنایی دانشجویان با مفاهیم مرتبط در نظریه اعداد و جبر تدریس میشوند. برخی از این مفاهیم این رشته موارد زیر میباشند: مسئله تجزیهی اعداد، نظریه هم نهشتیها، معادلات همنهشتی، نظریه گروه حلقه و میدان ، مسئلهی لگاریتم گسسته و میدانهای برداری و خمهای بیضوی.
مباحثی که با امنیت اطلاعات در ارتباط هستند به دلیل استفاده از تئوری اطلاعات نیازمند دیدگاهی قوی در حوزهی آمار و فرآیندهای تصادفی میباشند.
عناوین برخی از دروس این رشته
مخابرات پیشرفته
رمزنگاری پیشرفته
ریاضیات رمزنگاری
اصول رمزنگاری
فرآیندهای تصادفی
امنیت سیستم و شبکههای کامپیوتری
پردازش علائم دیجیتال
تئوری اطلاعات
پردازش صحبت و رمزنگاری
پیچیدگی محاسبات
ارزیابی سیستمهای رمز
طیف گسترده
طراحی و تحلیل سیستمهای رمز
تئوری کدینگ
پردازش علائم دیجیتال
انتقال داده و شبکههای کامپیوتری
شبکه مخابرات دادهها
مباحث ویژه در رمزنگاری
مخابرات سیار
کلیه واحدهایی که سیستمها و اطلاعات خود را در بستر شبکههای کامپیوتری و اینترنت قرار دادهاند، تجارت الکترونیکی، بانکداری الکترونیکی، صنایع دفاعی و ...
برای آشنایی بیشتر با سایر مقاله های آموزشی رشته مهندسی برق می توانید با کلیک بر روی عنوان های زیر به مقاله های مربوطه هدایت شوید.
ممنون از سایت خوبتون خیلی عالی و بروز توضیح دادید به نظر گرایش خیلی جذابی میاد