-
سبد خرید شما خالی است!
ممنون بابت مطالب خوبتون مطالب درمورد رشته هوفضا و گرایش های آن
در ادامه مقالات آموزشی رشته مهندسی برق در این مقاله آموزشی به آشنایی با گرایش سیستم های الکترونیک دیجیتال در کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک می پردازیم که امیدواریم برای شما مفید واقع شود.
به دلیل پشرفتهای بسیار در فنآوری ساخت سیستمهای الکترونیکی و از طرفی نیاز بازار به مجتمعسازی یک سیستم کامل شامل بخشهای دیجیتال و آنالوگ، نرمافزار و سختافزار بر روی یک تراشه، سوالات و ابهامات جدیدی همچون چگونگی طراحی در سطح سیستم ، آشنایی با مفاهیم سیستمهای نهفته، آشنایی با برنامهنویسی شیءگرا در طراحی سیستمی، چگونگی بکارگیری ابزار CADدر روند جدید طراحی از سطح سیستم تا لیاوت و نظایر آنها، در ذهن دانشجویان شکل میگیرد که تحصیل در این رشته میتواند پاسخگوی این سوالات باشد.
این رشته یکی از گرایشهای برق الکترونیک است و فارغ التحصیلان این رشته پس از اتمام تحصیل با تجزیه و تحلیل و همچنین طراحی مدارها و سیستمهای دیجیتال در سطح تراشه، سیستمهای نهفته و بیدرنگ دیجیتالی، سیستمهای کامپیوتری پیشرفته با تاکید بر بکارگیری مغزافزار در کاربردهای مختلف مهندسی برق آشنا میگردند. همچنین دانشجویان این رشته میتوانند در محدوده نرمافزار، سختافزار، شبکه امنیت دادهها و یا کاربردهای سیستمهای دیجیتال بسیار متبحر شوند.
از جمله زبانهای بسیار مهم برنامهنویسی در این گرایش زبان VHDL است که برای تولید مدارهای دیجیتال در مقیاس بسیار وسیع و بسیار ریز کاربرد دارد.
سر فصل دروس مهندسی سیستمهای دیجیتال به شرح زیر می باشد:
دروس جبرانی : 6 واحد
میکروپروسسور - پردازش علایم دیجیتال
دروس اجباری : 9 واحد
طراحی VLSI - میکروپروسسور 2 - مدارهای واسطه کامپیوتری و ...
سمینار : 2 واحد
پایان نامه : 6 یا 9 واحد
دروس اختیاری : 9 یا 12 واحد
معماری کامپیوتر پیشرفته - الکترونیک دیجیتال پیشرفته - پردازش تصاویر و ...
برای آشنایی بیشتر با سایر مقاله های آموزشی رشته مهندسی برق می توانید با کلیک بر روی عنوان های زیر به مقاله های مربوطه هدایت شوید.
از مطالب مفیدتون ممنونم،لطفا در صورت امکان لیست دانشگاه هایی که این رشته رو ارائه میدن اضافه کنید.