پروژه بررسي روش‌هاي يافتن فرم اوليه‌ي طراحي و الگوهاي برشي در سازه هاي چادري با استفاده از نرم افزار MATLAB و به همراه فیلم آموزشی نرم افزار MATLAB
سازه­ هاي پارچه ­اي کششي که با نام سازه­ هاي کششي غشايي نيز شناخته مي­شوند،  با توجه به رفتار کششي خاص در برابر نيروها، زيرمجموعه‌اي از مجموعه‌ي بزرگ سازه­ هاي کششي محسوب مي­شوند. از سوي ديگر به علت برخورداري از يک هندسه فضايي سه‌بعدي به خانواده‌ي سازه­ هاي فضايي تعلق دارند وهم‌زمان به خاطر سبکي وزن در گروه سازه‌هاي سبک نيز قرار مي­گيرند. استفاده از سازه ­هاي پارچه ­اي در طراحي استاديوم­ ها، مراکز خريد، پارکينگ­ها و در صنايع نظامي در ساخت آشيانه‌هاي پرواز، اقامتگاه‌ها و بيمارستان‌هاي صحرايي متداول مي‌باشد. به طوري‌که در تمام دنيا غيرمنتظره­ ترين پروژه ­ها با استفاده از ويژگي سبکي و انحناپذيري اين مصالح، قابل ساخت است. نکته حائز اهميت ارتباط تنگاتنگ فرم و عملکرد سازه در اين نوع مصالح است که مستلزم ارتباط وهمکاري متقابل مهندسين سازه و معمار در طراحي اين سازه­ ها مي‌باشد. بنابراين يکي از حساس­ترين مراحل طراحي سازه­ هاي چادري يافتن فرمي است که بتواند به طور همزمان نيازهاي مهندسين سازه و مهندسين معمار را برآورده نمايد.
با توجه به محدود بودن منابع فارسي در زمينه‌ي طراحي سازه­ هاي پارچه ­اي کششي و اين نکته که همين منابع محدود نيز غالبا به بررسي اين سازه­ ها از نظر معماري پرداخته­ اند، در اين تحقيق سعي شد تا در حد امکان بستري براي انجام مطالعات آينده در زمينه‌ي طراحي فرم‌اوليه، آناليز و اجراي اين سازه ­ها فراهم شود. از اين رو مراحل  طراحي اين سازه­ ها به همراه تاريخچه‌ي مختصري از مطالعات انجام شده و توضيح اجمالي بر هر کدام نيز ارائه شده است. علت اصلي عدم استفاده از مصالح نوين در صنايع نظامي و ساختماني ايرانعدم آشنايي مهندسين با ويژگي‌ها و نحوه‌ي اجراي اين نوع سازه‌ها مي‌باشد از طرفي نبود نرم افزاري مناسب به منظور محاسبه و طراحي اين نوع سازه ها و هزينه بالاي تهييه چنين نرم افزارهايي مهم ترين دليل عدم استفاده و رواج اين نوع مصالح پرکاربرد است. از اين رو از اهداف اصلي اين تحقيق ابتدا بررسي اين نوع سازه ها به منظور آشنايي بيشتر با مشخصات و عملکرد آنها و سپس تهيه نرم افزاري به منظور يافتن فرم اوليه سازه هاي چادري مي‌باشد. از آن‌جايي که يکي از مسائل مهم در انتخاب فرم توسط معمار، نحوه ارتباط فرم سازه با عوامل محيطي پيرامون آن مي­باشد، خروجي برنامه نوشته شده در نرم افزار MATLAB به صورتي است که توسط مدلهاي متداول طراحي قابل استفاده است و طراح مي‌تواند با استفاده از اين مدلها فرم به‌دست آمده را در کنار مدل سه بعدي ديگر المان‌هاي معماري قرار داده و ارتباط آن‌ها را بررسي نمايد. يکي ديگر از مشکلات پيش‌روي طراحان عدم آشنايي با عوامل و ابزارهاي در دسترس به منظور رسيدن به فرم‌هاي مختلف مي‌باشد؛ از اين رو به بررسي عوامل موثر بر فرم اوليه از جمله مقدار نيروهاي داخلي، شرايط مرزي و نحوه‌ي المان بندي در نرم افزار متلب ( MATLAB ) پرداخته شد. با تغيير هر کدام از اين عوامل اشکال جديدي به‌دست مي‌آيد. مهندس معمار با استفاده از نتايج بدست آمده از نرم افزار MATLAB با نحوه و ميزان تغييرات ايجاد شده توسط اين عوامل آشنا شده و مي‌تواند از آن‌ها به عنوان ابزاري مناسب در جهت رسيدن به فرم‌هاي مختلف استفاده نمايد.
براي يافتن فرم متعادل سازه از روش تراکم نيروها استفاده شد. در اين روش محاسبات با استفاده از المان‌هاي ميله‌اي انجام مي‌شود و با ارضاء معادلات تعادل، مجموعه‌اي از فرم‌هاي متعادل با توجه به شرايط مرزي تحت نيروهاي پيش‌تنيدگي به‌دست مي‌آيد؛ در ادامه به منظور جلوگيري از ايجاد چين و چروک در سطح سازه و حداقل سازي سطح مصالح مصرفي با استفاده از روش‌هاي تکراري همچون اصلاح چند‌مرحله‌اي نيرو يا اصلاح چند‌مرحله‌اي تنش، فرمي که در آن نيروي‌هاي داخلي در تمامي المان‌ها برابر باشد يافته شد. 

آنچه در این تحقیق خواهید آموخت

1- آشنایی با سازه‌های چادری، مراحل و روشهای طراحی و اجرای آن
2- نحوه یافتن فرم اولیه سازه‌های چادری به روش تراکم نیروها
3- نحوه‌ی بهینه سازی فرم بدست آمده از روش تراکم نیروها به روش اصلاح چند مرحله ای نیروها و تنش ها
4-نحوه ترسیم مختصات یک شبکه فضایی با دستور surf
 5- نحوه تبدیل شکل رسم شده در محیط نرم‌افزار مطلب به پسوند dxf

نکات و الزامات

1- این  برنامه در همه نسخه های MATLAB قابل اجراست.
2- خروجی ها در همه نسخه های AoutoCAD قابل مشاهده است
3- آشنایی اولیه با روش تراکم نیروها و مفاهیمی مانند ضریب تراکم نیرو
4- آشنایی با نرم افزار اتوکد

برای آشنایی با نرم افزار Matlab  می توانید با کلیک بر روی عنوان های زیر به مقاله های مورد نظر هدایت شوید. لازم به ذکر است که نرم افزار Matlab  از پرکاربردترین نرم افزار های مهندسی در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی مکانیک می باشد که بسیاری از دانشجویان با استفاده از نرم افزار Matlab  به ارایه پایان نامه های کارشناسی ارشد, پروژه های صنعتی, پژوهشی و علمی می پردازند.

- آشنایی و  آموزش نصب نرم افزار Matlab


مشخصات کلی
تعداد صفحات 92
تعداد صفحات محصول 80-100
فیلم آموزشی دارد
معرفی متغیر های ورودی نرم افزار دارد
نمودارهای خروجی دارد
زبان برنامه نویسی
زبان برنامه نویسی اول MATLAB

نظر بدهید

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas laoreet. Etiam faucibus massa sed risus lacinia in vulputate dolor imperdiet. Curabitur pharetra, purus a commodo dignissim, sapien nulla tempus nisi, et varius nulla urna at arcu.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas laoreet. Etiam faucibus massa sed risus lacinia in vulputate dolor imperdiet. Curabitur pharetra, purus a commodo dignissim, sapien nulla tempus nisi, et varius nulla urna at arcuLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas laoreet. Etiam faucibus massa sed risus lacinia in vulputate dolor imperdiet. Curabitur pharetra, purus a commodo dignissim, sapien nulla tempus nisi, et varius nulla urna at arcu. 

پروژه بررسي روش‌هاي يافتن فرم اوليه‌ي طراحي و الگوهاي برشي در سازه هاي چادري با استفاده از نرم افزار MATLAB و به همراه فیلم آموزشی نرم افزار MATLAB

  • تولید کننده: علي داوري نجف آبادي
  • شناسنامه: MC1-1166
  • موجودی: در انبار
  • تاریخ: 1395-12-12
  • زبان برنامه نویسی: MATLAB
  • سریال برنامه: MC1-1166
  • سفارش دهنده: مارکت کد
  • فایل معرفی محصول: لینک
  • 1,132,510تومان
  • قیمت بدون مالیات: 1,039,000تومان

برچسب ها: سازه‌هاي پارچه‌اي کششي, سازه‌هاي چادري, يافتن فرم‌اوليه, تراکم نيروها, اصلاح چند مرحله‌اي نيرو, توابع نربز, Matlab, فرکانس طبیعی, FEM‌, جاذب, Finite Element Method, سرعت بحرانی, پاسخ زمانی, دینامیک سازه, بارگذاری, WPS‌, جوشکاری, فشار داخلی, مخزن کروی, لهیدگی